Siirry sisältöön
Opiskelija tekee kasvohoitoja asiakkaalle

Kosmetologi, Kosmetiikkaneuvoja

Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto

Elämyksiä ja hyvinvointia asiakkaille

Asuuko sinussa sisäinen yrittäjä, luontainen asiakaspalvelija, joka haluaa tehdä toisille hyvää? Hius- ja kauneudenhoidon ammattilaisena toteutat turvallisia ja korkealaatuisia palveluja jatkuvasti kehittyvien työmenetelmien ja teknologian avulla. Alan ammattilaisena seuraat uusimpia trendejä, tunnet uusimmat tuotteet sekä osaat myydä asiakkaille oikeanlaisia palveluita ja tuotteita.

Kosmetologin osaamisalaa ovat erilaiset jalka- käsi-, kasvo- ja vartalonhoidot sekä ehostus. Kosmetologin työssä käytät myös monipuolisesti erilaisia laitteita hoitoja tehdessäsi.

Kosmetiikkaneuvojana ydinosaamistasi ovat hyvä tuotetuntemus, asiakaspalvelu sekä myyntityö. Hallitset myös perusteet erilaisista hoidoista.

Missä työskentelisin?

Kosmetologina voit työskennellä ihonhoidon, ehostuksen ja hieronta-alan yrityksissä, tuote-esittelyn ja myynnin tehtävissä tai itsenäisenä yrittäjänä.

Kosmetiikkaneuvojana sinulla on mahdollisuus työllistyä muun muassa tuotteiden esittely- ja myyntitehtäviin. Myyt kosmeettisia hoitoja ja tuotteita, jotka tuottavat asiakkaalle hyvää oloa, ihon terveyttä ja kauneutta. Kosmetiikkaneuvoja voi työskennellä myös erilaisissa maahantuonti-, myynti-, konsultointi- ja koulutustehtävissä sekä viihde ja media-aloilla.

Koulutuspaikkakunnat

Kosmetologiksi ja kosmetiikkaneuvojaksi voit opiskella Nivalassa.

Tarvitsetko apua koulutukseen hakemisessa tai muuten opastusta ja vinkkejä? JEDUn hakupalvelut auttaa!