Siirry sisältöön
Kaksi opiskelijaa pelaa pöytäpeliä. Kolmas henkilö kuvaa pelaamista kameralla.

Audiovisuaaliset palvelut

Audiovisuaalisia palveluja JEDUssa on kahdella paikkakunnalla.


Koulutuskeskus JEDUn opiskelijat voivat osana opintojaan toteuttaa erilaisia media-alan tuotteita ja palveluja asiakkaille. Asiakastöiden toteutus antaa opiskelijoille mahdollisuuden oppia aidoissa asiakaspalvelutilanteissa ja työympäristöissä. 

Jos siis organisaatiollasi on tarve mediapalveluihin, otahan yhteyttä ja selvitetään yhdessä, voisimmeko olla avuksi! 

Siikalatva (Piippola)

Piippolassa toteutamme monipuolisesti mediamateriaalia asiakkaan tarpeisiin. Oppilaitoksen yhteydessä toimiva Mediapaja mahdollistaa oppilastyönä mm. valokuvauspalvelut, verkkosivujen tekemisen, vanhojen kuvien ja kasettien digitoinnin ja erilaiset graafisen suunnittelun työt. Mediapajan studioissa syntyvät myös videotuotannot, striimaukset sekä pienimuotoiset äänitykset, kuten spiikit ja podcastit.  

Yhteyshenkilö

Ari Kamula

Ari Kamula

Tuntiopettaja, media-ala

Siikalatva

044 769 2373


Ylivieska

Ylivieskassa voimme toteuttaa opintojaksojemme yhteydessä esimerkiksi mainos- ja tuotekuvauksia, erilaisten graafisten viestintätuotteiden suunnittelua (esitteet, rollupit, posterit jne.), webbisivuja, erilaisten tapahtumien äänentoistoa ja valaisua sekä studioäänityksiä. Asiakkaitamme ovat yleishyödylliset organisaatiot. Toimimme mielellämme yhteistyössä myös media- ja tapahtuma-alan yritysten kanssa.  

Yhteyshenkilö

Mika Pajala

Mika Pajala

Tuntiopettaja, media-ala

Ylivieska

040 312 0408