Siirry sisältöön
Asentaja tekee sähköasennuksia seinällä olevaan sähkökeskukseen.

Palvelut työelämälle

JEDUn työelämäpalvelut vastaa alueen yritysten ja työnantajien henkilöstön osaamisen kehittämistarpeisiin ja tarjoaa apua rekrytointitilanteisiin.

Ratkaisuja osaamisen tarpeisiin

Kauttamme on saatavilla räätälöityjä osaamisen kehittämisen ratkaisuja sekä pitkäjänteistä yhteistyökumppanuutta. Meillä on tarjolla kattavat palvelut työelämän tarpeisiin.

Lisäkoulutus ja osaamisen laajentaminen

Tarvitsevatko työntekijäsi osaamista laajentavaa ammatillista lisäkoulutusta? Muuttuuko tuotantosuunta? Onko työntekijä siirtymässä eri tehtäviin? Onko osaaminen yksipuolista tai vanhentunutta?

Ammatillinen koulutus rakentuu osista. Puuttuvan osaamisen voi hankkia nopeasti ja edullisesti osallistumalla tutkinnon osan tai osien koulutukseen. Alasta ja tavoitteista riippuen opiskelu voi olla työn ohella tapahtuvaa tai päätoimista. Opastamme mielellämme tarpeisiinne sopivan tutkinnon osan löytämisessä.

Koulutus ja rekrytointi

Eikö osaavaa työvoimaa ole saatavilla? Tarvitsevatko uutta tarpeisiisi koulutettua työvoimaa?

Jos tarvitset yksittäisiä työntekijöitä, testaa, perehdytä ja kouluta työntekijä oppisopimuksella tai koulutussopimuksella.

Laajamittaisessa uuden työvoiman rekrytoinnissa kannattaa hyödyntää TE-palveluiden yhteishankintakoulutusta.

Henkilöstökoulutus

Palvelemme työelämää! Kaipaatko osaavaa työvoimaa erityisalallesi? Kiinnostaako osaamisen kehittäminen? Meiltä saat apua moniin eri tarpeisiin ja tilanteisiin.

Tarvitseeko iso osa henkilökunnastanne jonkun tietyn koulutuksen? Järjestämme henkilöstökoulutuksena lupa- ja täydennyskoulutuksia sekä tarvittaessa myös pitkäkestoisempaa ammatillista täydennyskoulusta. Autamme myös koulutustarpeen kartoittamisessa ja koulutusten suunnittelussa.

Lue lisää palveluistamme työelämälle

Hyödyllisiä koulutuslinkkejä

Tulemme mielellämme tapaamaan teitä ja räätälöimään tarpeisiinne sopivan ratkaisun. Ota yhteyttä!

Kati Marjakangas

Kati Marjakangas

Asiakkuusvastaava

Ylivieska

040 516 3307

Sanna Nurmesniemi

Sanna Nurmesniemi

Asiakkuusvastaava

Nivala

040 503 0645

Teuvo Vähäsarja

Teuvo Vähäsarja

Asiakkuusvastaava

Nivala

044 769 2213

Markku Alatalo

Asiakkuusvastaava

Nivala

040 625 6926