Siirry sisältöön
Opiskelija leikkaa asiakkaan hiuksia

Parturi, Kampaaja

Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto

Parturit ja kampaajat ovat asiakaspalvelun sekä käsityön ammattilaisia

Asuuko sinussa sisäinen yrittäjä, luontainen asiakaspalvelija, joka haluaa tehdä toisille hyvää? Haluatko auttaa ihmisiä löytämään parhaan version itsestään? Luovuus, kädentaidot sekä esteettisyys ovat sinulla arjessa läsnä, sekä erilaisuuden kunnioittaminen on osa arvomaailmaasi?

Hius- ja kauneudenhoidon ammattilaisena toteutat turvallisia ja korkealaatuisia palveluja jatkuvasti kehittyvien työmenetelmien ja teknologian avulla. Seuraat uusimpia trendejä, tunnet uusimmat tuotteet sekä osaat myydä asiakkaille oikeanlaisia palveluita ja tuotteita.

Kampaaja tekee asiakkaille hiustenleikkauksia, rakennekäsittelyjä, värjäyksiä sekä erilaisia kampauksia. Parturi tekee edellä mainittujen lisäksi myös partakäsittelyjä parturityötekniikoilla. Suurin osa opiskelee parturiksi ja kampaajaksi. Molemmat opinnot saat hyvin mahdutettua normaaliin opiskeluaikaan.

Missä työskentelisin?

Valmistumisen jälkeen voit työskennellä esimerkiksi kampaamoissa ja parturiliikkeissä tai itsenäisenä yrittäjänä. Sinulla on valmiudet työskennellä myös hiusten tai parran hoitotuotteiden myyntitehtävissä

Koulutuspaikkakunnat

Parturiksi ja kampaajaksi voit opiskella Nivalassa.

Tarvitsetko apua koulutukseen hakemisessa tai muuten opastusta ja vinkkejä? JEDUn hakupalvelut auttaa!