Siirry sisältöön

Erikoisammattitutkinnot

Erikoisammattitutkinto sopii sinulle, jos omaat työssäsi jo hyvän ammattitaidon, jota haluat päivittää ja vahvistaa.

Tietoa erikoisammattitutkinnoista

Erikoisammattitutkinnon suorittaminen edellyttää syvällistä ammatin hallinta tai monialaista osaamista. Tutkinto antaa valmiuksia hoitaa itsenäisesti ammattialasi monipuolisia työtehtäviä vaativissakin olosuhteissa ja hahmottaa tehtävien yhteyden laajoihin kokonaisuuksiin.  Opiskelu voi olla joko päätoimista tai sivutoimista. Tutkinto antaa kelpoisuuden ammattikorkeakouluopintoihin. 

Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS). 

Erikoisammattitutkinnon opiskelu on maksullista, poikkeuksena opiskelu oppisopimuksena tai työvoimakoulutuksena. 

Erikoisammattitutkinnot

Kauppa ja hallinto

Lisätietoa kaupan ja hallinnon erikoisammattitutkinnoista sekä hakulinkit löydät koulutuskalenterista, koulutuskohtaisilta esittelysivuilta.

Maa- ja metsätalousalat

Lisätietoa maa- ja metsätalousalojen erikoisammattitutkinnoista sekä hakulinkit löydät koulutuskalenterista, koulutuskohtaisilta esittelysivuilta.

Palvelualat

Lisätietoa palvelualojen erikoisammattitutkinnoista sekä hakulinkit löydät koulutuskalenterista, koulutuskohtaisilta esittelysivuilta.

Tekniikan alat

Lisätietoa tekniikan alojen erikoisammattitutkinnoista sekä hakulinkit löydät koulutuskalenterista, koulutuskohtaisilta esittelysivuilta.

Terveys- ja hyvinvointialat

Lisätietoa terveys- ja hyvinvointialojen erikoisammattitutkinnoista sekä hakulinkit löydät koulutuskalenterista, koulutuskohtaisilta esittelysivuilta.

Tietojenkäsittely ja tietoliikenne ICT

Lisätieto tietojenkäsittelyn ja tietoliikenteen erikoisammattitutkinnoista sekä hakulinkit löydät koulutuskalenterista, koulutuskohtaisilta esittelysivuilta.

Tarvitsetko apua koulutukseen hakemisessa tai muuten opastusta ja vinkkejä? JEDUn hakupalvelut auttaa!