Riikka-Kaisa Nuolioja
Koulutusjohtaja
Haapavesi
Tutkinto on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät elintarvikkeiden jalostuksessa ja haluavat päivittää osaamistaan.
Elintarvikejalostajan tutkintoon sisältyy mm. elintarvikehygieniaa, omavalvontaa, yritystoiminnan suunnittelua ja kehittämistä ja elintarviketuotantoa.
Elintarvikealan osaamisalan suorittaneena työskentelet elintarvike-, kasvis-, marja- ja hedelmä-, kala ja valmisruokien jalostajana, osaat hygieeniset työskentelytavat. Sinulla on laatuosaamista, raaka-aine- ja tuotetietoutta sekä perustiedot elintarvikelainsäädännöstä, hygieniasta, omavalvonnasta ja työturvallisuudesta. Tutkinnon suorittanut henkilö osaa pakata, myydä ja varastoida elintarvikkeita sekä käyttää erilaisia tuotannon koneita ja laitteita sekä toimia tuotekehitystyössä.
Elintarvikejalostajan ammattitutkinnon suorittanut henkilö työskentelee elintarvikealan pienissä tai keskisuurissa yrityksissä. Ammattitutkinnon suorittaneilla on monipuoliset perusvalmiudet työskennellä elintarvikejalostuksen perustehtävissä ja/tai itsenäisenä yrittäjänä.
Tutkinto tuottaa yleisen kelpoisuuden korkeakouluopintoihin.
Koulutus toteutetaan monimuotoisesti henkilökohtaisen suunnitelman mukaan. Lähiopetusta 2-3 päivää kuukaudessa.
Koulutus on mahdollista suorittaa oppisopimuskoulutuksena, jolloin opiskelijalla tulee olla alan työpaikka.
Koulutuksen hinta 400 €. Oppisopimuksena koulutus on maksuton.
Tämä sivusto käyttää evästeitä. Evästeistä osa on välttämättömiä ja osaa käytetään analytiikkatarkoituksiin.
Lue lisää Evästekäytännöt -sivulta.
Tämä sivusto käyttää evästeitä. Evästeistä osa on välttämättömiä ja osaa käytetään analytiikkatarkoituksiin. Valitse tästä, mitkä evästeet sallit.
Välttämättömiä sivuston teknisen toiminnan kannalta.
Keräävät sivuston käytöstä anonyymia tietoa, jota käytetään sivuston ja sen sisältöjen kehittämiseen.