Petri Valli
Koulutusjohtaja
Nivala
Hakuaika:
16.5.2024 - 15.8.2024
Hygieniapassikoulutus ja -testi JEDU:n Ylivieskan yksikössä.
Kouluttajana Jaana Hietamäki.
Koulutus alkaa kello 8:15, testi noin kello 14:00.
Elintarvikealalla työskentelevien on hallittava elintarvikehygienian perusasiat, jotta ruokaa osattaisiin käsitellä turvallisesti.
Työntekijä tarvitsee hygieniapassin, jos hän
• työskentelee elintarvikehuoneistossa ja
• käsittelee pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita.
Elintarvikehuoneistoja ovat esimerkiksi kahvilat, ravintolat, pikaruokaravintolat, suurkeittiöt, elintarvikemyymälät, leipomot ja elintarvikkeita valmistavat tehtaat. Helposti pilaantuvia elintarvikkeita ovat esimerkiksi maito, liha ja kala.
Materiaali itsenäistä opiskelua ja aiheeseen tutumista varten löytyy Ruokaviraston sivuilta osoitteesta:
https://www.ruokavirasto.fi/elintarvikkeet/hygieniapassi/Hygieniapassitesti/opiskelukoulutus-ennen-hygieniapassitestia/
Koulutuksen hinta 100 € + kortti 12 € (sis. alv). Pelkkä testi 45 € + kortti 12 € (sis. alv).
Hygieniapassi on kaksiosainen. Se koostuu paperisesta todistuksesta ja kortista.
Testiin osallistuvien tulee todistaa henkilöllisyytensä, joten ota mukaasi kuvallinen henkilöllisyystodistus. Mahdollisuus osallistua pelkkään testiin, kun ilmoitat siitä ilmoittautumisvaiheessa lisätietoja-kentässä.
Koulutuspaikka: Kuusitie 6, Ylivieska.
Koulutuksen järjestää Jokiedu Oy.
Oikeus muutoksiin pidätetään.
Hakuaika:
16.5.2024 - 15.8.2024
Tämä sivusto käyttää evästeitä. Evästeistä osa on välttämättömiä ja osaa käytetään analytiikkatarkoituksiin.
Lue lisää Evästekäytännöt -sivulta.
Tämä sivusto käyttää evästeitä. Evästeistä osa on välttämättömiä ja osaa käytetään analytiikkatarkoituksiin. Valitse tästä, mitkä evästeet sallit.
Välttämättömiä sivuston teknisen toiminnan kannalta.
Keräävät sivuston käytöstä anonyymia tietoa, jota käytetään sivuston ja sen sisältöjen kehittämiseen.