Riikka-Kaisa Nuolioja
Koulutusjohtaja
Haapavesi
Koulutuksen kohderyhmänä ovat majoitus- ja ravitsemisalan yrityksissä ja organisaatioissa esihenkilötyössä toimivat henkilöt, jotka haluavat suorittaa tutkinnon kehittääkseen omaa ammattitaitoaan.
Tutkinto muodostuu kolmesta pakollisesta tutkinnon osasta: päivittäisten toimintojen ohjaaminen (50 osp), esimiehenä toimiminen (60 osp) sekä asiakas- ja sidosryhmäsuhteiden hoitaminen (40 osp). Lisäksi opiskelija voi valita yhden valinnaisen tutkinnon osan, joka on laajuudeltaan 30 osp.
Esimies työskentelee erilaisissa majoitus- ja ravitsemisalan yrityksissä tai organisaatioissa työhön osallistuvana esimiehenä, vuoroesihenkilönä tai yksikön päällikkönä.
Työpaikkoja voivat olla erilaiset hotellit, ravintolat, julkiset ravitsemispalvelut, kahvilat, pikaruokaravintolat, liikenneasemien ravintolat ja erilaiset matkustus- ja rahtilaivat. Opiskelija voi toimia myös itsenäisenä yrittäjänä.
Erikoisammattitutkinto on toisen asteen tutkinto, joka antaa jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin. Koulutus antaa jatko-opintokelpoisuuden esim. restonomin opintoihin.
Opiskelijalla tulee olla työpaikka, jossa voi toimia esihenkilötehtävissä.
Koulutus toteutetaan monimuotoisesti Oulaisissa. Lähiopetuspäiviä on 2 pv/kk henkilökohtaiseen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti.
Tämä sivusto käyttää evästeitä. Evästeistä osa on välttämättömiä ja osaa käytetään analytiikkatarkoituksiin.
Lue lisää Evästekäytännöt -sivulta.
Tämä sivusto käyttää evästeitä. Evästeistä osa on välttämättömiä ja osaa käytetään analytiikkatarkoituksiin. Valitse tästä, mitkä evästeet sallit.
Välttämättömiä sivuston teknisen toiminnan kannalta.
Keräävät sivuston käytöstä anonyymia tietoa, jota käytetään sivuston ja sen sisältöjen kehittämiseen.