Virpi Niku
Opinto-ohjaaja
Nivala
Koulutus sopii ravitsemisalan työtehtävistä kiinnostuneille, palvelutyöntekijöille ja yhdistelmätyöntekijöille.
Koulutuksen myötä osaat toimia ravitsemisalan yrityksen tai toimipaikan yksittäisissä työtehtävissä työryhmän jäsenenä. Osaat kunnostaa ja huolehtia asiakas- ja työtilojen siisteydestä ja viihtyvyydestä. Osaat valmistaa tuotteita, palvella asiakkaita, rekisteröidä myyntiä.
Koulutus järjestetään aidoissa työtilanteissa ja ympäristöissä. Työpaikoilla tapahtuvaa oppimista täydennetään oppilaitoksella järjestettävällä koulutuksella. Puuttuvan osaamisen hankkimisen toteutus kirjataan henkilökohtaiseen osaamisenkehittämissuunnitelmaan (HOKS). Tutkinnonsuorittajan osaaminen arvioidaan työpaikalla suoritettavassa näytössä.
Tämä sivusto käyttää evästeitä. Evästeistä osa on välttämättömiä ja osaa käytetään analytiikka- ja markkinointitarkoituksiin.
Lue lisää Evästekäytännöt -sivulta.
Tämä sivusto käyttää evästeitä. Evästeistä osa on välttämättömiä ja osaa käytetään analytiikka- ja markkinointitarkoituksiin. Valitse tästä, mitkä evästeet sallit.
Välttämättömiä sivuston teknisen toiminnan kannalta.
Keräävät sivuston käytöstä anonyymia tietoa, jota käytetään sivuston ja sen sisältöjen kehittämiseen.
Käytetään esimerkiksi mainonnan kohdentamiseen.