Paula Jaakkonen-Tanskala
Opinto-ohjaaja
Haapavesi
Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät puhtaus- tai hoitoalan tehtävissä laitosympäristössä esimerkiksi terveyskeskuksessa tai palvelutalossa.
Työnkuvan muuttuminen, laajentuminen, työn kierto tai tuuraukset voivat tuoda eteesi tehtäviä, joista sinulla ei vielä ole kokemusta.
Hoitaja tai laitoshuoltaja saa koulutuksen myötä laajemman kuvan ja varmuuden ruokahuollosta potilasturvallisuuden, erityisruokavaliot ja elintarvikehygienian huomioiden.
Koulutuksen myötä opiskelija osaa
Sisältö räätälöidään tarkemmin osallistujien tarpeiden mukaan.
Kaikki hakijat haastatellaan. Seuraava haastattelupäivä järjestetään Haapavedellä 10.4.2025.
Tietoa yhteisistä valintaperusteista ja hakukelpoisuusvaatimuksista:
Jos äidinkielesi on muu kuin suomi, voit osoittaa riittävän kielitaidon todistuksella tai sinut kutsutaan tarvittaessa kielitaidon arviointiin. Ravintola- ja catering-alan perustutkinnossa kielitaitosuositus on B1.1.
Alan työpaikoissa, palvelu- ja jakelukeittiöissä.
Tutkinnon osan suorittamisen jälkeen on mahdollista suorittaa koko ravintola- ja cateringalan perustutkinto ja tämä tutkinnon osa voidaan sisällyttää tutkintoon.
Opetusta on lähiopetuksena ja opiskelijalla on mahdollista osallistua ensimmäisen koulutuspäivän jälkeen opetukseen myös etäyhteyden kautta.
Koulutus on maksuton. Suorittaessasi hygieniaosaamiskoulutuksen todistusmaksu hygieniapassista 10,68€.
Tämä sivusto käyttää evästeitä. Evästeistä osa on välttämättömiä ja osaa käytetään analytiikka- ja markkinointitarkoituksiin.
Lue lisää Evästekäytännöt -sivulta.
Tämä sivusto käyttää evästeitä. Evästeistä osa on välttämättömiä ja osaa käytetään analytiikka- ja markkinointitarkoituksiin. Valitse tästä, mitkä evästeet sallit.
Välttämättömiä sivuston teknisen toiminnan kannalta.
Keräävät sivuston käytöstä anonyymia tietoa, jota käytetään sivuston ja sen sisältöjen kehittämiseen.
Käytetään esimerkiksi mainonnan kohdentamiseen.