Soili Autti
Opinto-ohjaaja
Oulainen
Koulutus sopii ravitsemisalan työtehtävistä kiinnostuneille, palvelutyöntekijöille ja yhdistelmätyöntekijöille.
Koulutuksen myötä osaat toimia ravitsemisalan yrityksen tai toimipaikan yksittäisissä työtehtävissä työryhmän jäsenenä. Osaat kunnostaa ja huolehtia asiakas- ja työtilojen siisteydestä ja viihtyvyydestä. Osaat valmistaa tuotteita, palvella asiakkaita, rekisteröidä myyntiä. Koulutus sisältää näytön.
Koulutus antaa valmiuksia työskennellä keittiöalan avustavissa tehtävissä. Työpaikkoja voivat olla esim. Kuntien valmistus- tai jakelukeittiöt.
Tutkinnon osan suorittamisen jälkeen on mahdollista suorittaa koko ravintola- ja cateringalan perustutkinto ja tämä tutkinnon osa voidaan sisällyttää tutkintoon.
Koulutus toteutetaan monimuotoisesti, n. 2 lähipäivää kuukaudessa. Koulutus kestää kevät lukukauden loppuun.
Koulutus on 20 osp laajuinen tutkinnon osa ravintola- ja catering alan perustutkinnosta. Koulutus on maksuton. Kustannuksia tulee esim. hygieniapassista 10,68€.
Työtön, 25 vuotta täyttänyt! Olet oikeutettu työttömyysturvaan, kun opinnot kestävät alle 6 kk. Riittää, että ilmoitat opiskelun alkamisesta TE-toimistoon.
Tämä sivusto käyttää evästeitä. Evästeistä osa on välttämättömiä ja osaa käytetään analytiikka- ja markkinointitarkoituksiin.
Lue lisää Evästekäytännöt -sivulta.
Tämä sivusto käyttää evästeitä. Evästeistä osa on välttämättömiä ja osaa käytetään analytiikka- ja markkinointitarkoituksiin. Valitse tästä, mitkä evästeet sallit.
Välttämättömiä sivuston teknisen toiminnan kannalta.
Keräävät sivuston käytöstä anonyymia tietoa, jota käytetään sivuston ja sen sisältöjen kehittämiseen.
Käytetään esimerkiksi mainonnan kohdentamiseen.