Ritva Joki-Kolehmainen
Koulutuspäällikkö
Oulainen
Koulutus sopii ravitsemisalan työtehtävistä kiinnostuneille, palvelutyöntekijöille ja yhdistelmätyöntekijöille.
Hakuaika:
Jatkuva haku
Koulutuksen myötä osaat toimia ravitsemisalan yrityksen tai toimipaikan yksittäisissä työtehtävissä työryhmän jäsenenä. Osaat kunnostaa ja huolehtia asiakas- ja työtilojen siisteydestä ja viihtyvyydestä. Osaat valmistaa tuotteita, palvella asiakkaita, rekisteröidä myyntiä. Koulutus sisältää näytön.
Koulutus antaa valmiuksia työskennellä keittiöalan avustavissa tehtävissä. Työpaikkoja voivat olla esim. Kuntien valmistus- tai jakelukeittiöt.
Tutkinnon osan suorittamisen jälkeen on mahdollista suorittaa koko ravintola- ja cateringalan perustutkinto ja tämä tutkinnon osa voidaan sisällyttää tutkintoon.
Koulutus toteutetaan monimuotoisesti, n. 2 lähipäivää kuukaudessa. Koulutus kestää kevät lukukauden loppuun.
Koulutus on 20 osp laajuinen tutkinnon osa ravintola- ja catering alan perustutkinnosta. Koulutus on maksuton. Kustannuksia tulee esim. hygieniapassista 10,68€.
Työtön, 25 vuotta täyttänyt! Olet oikeutettu työttömyysturvaan, kun opinnot kestävät alle 6 kk. Riittää, että ilmoitat opiskelun alkamisesta TE-toimistoon.
Hakuaika:
Jatkuva haku
Tämä sivusto käyttää evästeitä. Evästeistä osa on välttämättömiä ja osaa käytetään analytiikkatarkoituksiin.
Lue lisää Evästekäytännöt -sivulta.
Tämä sivusto käyttää evästeitä. Evästeistä osa on välttämättömiä ja osaa käytetään analytiikkatarkoituksiin. Valitse tästä, mitkä evästeet sallit.
Välttämättömiä sivuston teknisen toiminnan kannalta.
Keräävät sivuston käytöstä anonyymia tietoa, jota käytetään sivuston ja sen sisältöjen kehittämiseen.