Riikka-Kaisa Nuolioja
Koulutusjohtaja
Haapavesi
Koulutuksen sisältö Koulutuksessa käydään läpi asiakaspalvelutilanteisiin ja työvuoroon valmistautumista, asiakkaiden palvelua, ruoka- ja juomatuotteiden myyntiä, myynnin rekisteröintiä ja laskutusta. Koulutuksen myötä työntekijällä on perustietoa työskentelystä katu- ja pikaruokapalvelussa. Työllistymismahdollisuudet Tutkinnon...
Hakuaika:
Jatkuva haku
Koulutuksessa käydään läpi asiakaspalvelutilanteisiin ja työvuoroon valmistautumista, asiakkaiden palvelua, ruoka- ja juomatuotteiden myyntiä, myynnin rekisteröintiä ja laskutusta. Koulutuksen myötä työntekijällä on perustietoa työskentelystä katu- ja pikaruokapalvelussa.
Tutkinnon osan suorittamisen jälkeen voi työskennellä pikaruokaravintoloissa, kuten pizzerioissa, grilleillä ja esimerkiksi tapahtumien ruokamyyntipisteissä.
Tutkinnon osan suorittamisen jälkeen on mahdollista suorittaa koko ravintola- ja cateringalan perustutkinto ja tämä tutkinnon osa voidaan sisällyttää tutkintoon.
Koulutus toteutetaan työpaikalla sekä verkko-opintoina. Voit hakea mukaan heti ja suorita koulutuksen omaan tahtiin.
Koulutus on maksuton.
Hakuaika:
Jatkuva haku
Matkailualan perustutkinto
Kalajoki
Aloitus: 19.2.2024
Haku päättyy: 29.2.2024
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto
Oulainen
Aloitus: 16.1.2024
Haku päättyy: 31.1.2024
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto
Oulainen
Aloitus: 18.1.2024
Haku päättyy: 31.1.2024
Tämä sivusto käyttää evästeitä. Evästeistä osa on välttämättömiä ja osaa käytetään analytiikkatarkoituksiin.
Lue lisää Evästekäytännöt -sivulta.
Tämä sivusto käyttää evästeitä. Evästeistä osa on välttämättömiä ja osaa käytetään analytiikkatarkoituksiin. Valitse tästä, mitkä evästeet sallit.
Välttämättömiä sivuston teknisen toiminnan kannalta.
Keräävät sivuston käytöstä anonyymia tietoa, jota käytetään sivuston ja sen sisältöjen kehittämiseen.