Riikka-Kaisa Nuolioja
Koulutusjohtaja
Haapavesi
Suurtalousruoanvalmistuksen osaamisalasta valmistut suurtalouskokiksi.
Suurtalouskokki osaa valmistaa terveellistä, maukasta ja monipuolista ruokaa myös erityisruokavalioasiakkaille ja laittaa sen esille joko suurelle joukolle kerrallaan tai annoksittain. Toimiessaan ruoanvalmistuksen ja asiakaspalvelun tehtävissä hän tekee yhteistyötä toisten työntekijöiden kanssa asiakkaiden turvallisuuden ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Hän toimii työssään kestävän toimintatavan, hygieniavaatimusten ja anniskelumääräyksien mukaisesti.
Ammattikeittiössä valmistetaan ja tarjoillaan aterioita sekä hoidetaan kahvila- ja kokouspalveluja sekä edustustilaisuuksia. Päivittäinen tuotevalikoima on monipuolinen, tarjolla on useampia päivän vakioaterioita sekä näissä vaihtoehtoja, joista asiakkaalla on mahdollisuus valita. Suurtalouskokin työ on päivä- tai vuorotyötä.
Koulutuksen hinta on 400 €. Oppisopimuksena koulutus on maksuton.
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto
Oulainen
Aloitus: 16.1.2024
Haku päättyy: 31.1.2024
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto
Oulainen
Aloitus: 18.1.2024
Haku päättyy: 31.1.2024
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto
Haapavesi
Haku päättyy: Jatkuva haku
Tämä sivusto käyttää evästeitä. Evästeistä osa on välttämättömiä ja osaa käytetään analytiikkatarkoituksiin.
Lue lisää Evästekäytännöt -sivulta.
Tämä sivusto käyttää evästeitä. Evästeistä osa on välttämättömiä ja osaa käytetään analytiikkatarkoituksiin. Valitse tästä, mitkä evästeet sallit.
Välttämättömiä sivuston teknisen toiminnan kannalta.
Keräävät sivuston käytöstä anonyymia tietoa, jota käytetään sivuston ja sen sisältöjen kehittämiseen.