Ritva Joki-Kolehmainen
Koulutuspäällikkö
Oulainen
Suurtalouskokki osaa valmistaa terveellistä, maukasta ja monipuolista ruokaa myös erityisruokavalioasiakkaille ja laittaa sen esille joko suurelle joukolle kerrallaan tai annoksittain.
Suurtalousruoanvalmistuksen osaamisalasta valmistut suurtalouskokiksi.
Ammattikeittiössä valmistetaan ja tarjoillaan aterioita sekä hoidetaan kahvila- ja kokouspalveluja sekä edustustilaisuuksia. Päivittäinen tuotevalikoima on monipuolinen, tarjolla on useampia päivän vakioaterioita sekä näissä vaihtoehtoja, joista asiakkaalla on mahdollisuus valita. Suurtalouskokin työ on päivä- tai vuorotyötä.
Toimiessaan ruoanvalmistuksen ja asiakaspalvelun tehtävissä suurtalouskokki tekee myös yhteistyötä toisten työntekijöiden kanssa asiakkaiden turvallisuuden ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Hän toimii työssään kestävän toimintatavan, hygieniavaatimusten ja anniskelumääräyksien mukaisesti.
Suurtalouskokin ammattitutkinto on tarkoitettu henkilölle, joka työskentelee ammattikeittiön toiminta-ajatuksella toimivissa ravitsemisalan yrityksissä tai organisaatioissa kokin työtehtävissä itsenäisesti ja työyhteisön jäsenenä.
Ammattitutkinto on toisen asteen tutkinto, joka antaa jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin. Koulutus antaa jatko-opintokelpoisuuden esim. restonomin opintoihin.
Koulutus toteutetaan monimuotoisesti Oulaisissa.
Koulutuksen hinta 200 €. Oppisopimuksena koulutus on maksuton.
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto
Oulainen
Aloitus: 16.1.2024
Haku päättyy: 31.1.2024
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto
Oulainen
Aloitus: 18.1.2024
Haku päättyy: 31.1.2024
Tämä sivusto käyttää evästeitä. Evästeistä osa on välttämättömiä ja osaa käytetään analytiikkatarkoituksiin.
Lue lisää Evästekäytännöt -sivulta.
Tämä sivusto käyttää evästeitä. Evästeistä osa on välttämättömiä ja osaa käytetään analytiikkatarkoituksiin. Valitse tästä, mitkä evästeet sallit.
Välttämättömiä sivuston teknisen toiminnan kannalta.
Keräävät sivuston käytöstä anonyymia tietoa, jota käytetään sivuston ja sen sisältöjen kehittämiseen.